Міжкафедральна навчальна лабораторія

Вступна кампанія МНЛ продовжує свою роботу

Вища освіта, як і всі інші сфери, переживає складний період. Водночас ми віримо, що після війни та відбудови Україна стане однією з найперспективніших країн, де кожен зможе реалізувати свій потенціал. Вступ до українського вишу – ще один спосіб підтримати свою державу зараз.
Тому, не зважаючи на обставини воєнного часу, міжкафедральна навчальна лабораторія успішно продовжує свою роботу по залученню абітурієнтів до вступу в Національний університет біоресурсів і природокористування України.
Не секрет, що в умовах воєнного стану конкуренція за кожного абітурієнта зростає. 
Завдяки систематично проведеній профорієнтаційній роботі дирекції, міжкафедральної навчальної лабораторії, педагогічного колективу коледжу, працівників базового університету вступна кампанія-2022 проходить активно. МНЛ рухається вперед для того, щоб вийти на рівень прогнозованих показників. Кількість заяв від вступників, які вже виявили бажання навчатися в університеті, переконливо свідчить про те, що його освітні послуги користуються великим попитом серед абітурієнтів.
Абітурієнти, не вагаючись, обирають НУБіП України як один із найкращих вишів нашої держави, оскільки впевнені, що саме базовий університет дасть основу, твердий фундамент для подальшого навчання, самовдосконалення.
Підтримуємо нашу освіту, віримо в перемогу, віримо у наших захисників-Героїв! Крокуємо до перемоги разом! 
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Завідувач міжкафедральною навчальною лабораторією

Надія Кнап

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search