Робочі програми і силабуси навчальних дисциплін
Робочі програми і силабуси навчальних дисциплін
Назва навчальної дисципліни |
Робочі програми |
Силабуси |
1.ЦИКЛ ЗАГАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ |
||
Обов'язкові компоненти ОПП |
||
Хімія ( аналітична, фізична та колоїдна |
||
Генетика |
||
Фізіологія рослин |
||
Правова культура особистості |
||
Гербологія |
||
2.ЦИКЛ СПЕЦІАЛЬНОЇ (ФАХОВОЇ) ПІДГОТОВКИ |
||
Обов'язкові компоненти ОПП |
||
Ґрунтознавство |
С 2020-2021 н.р. |
|
Ентомологія |
||
Фітопатологія |
||
Сільськогосподарські машини та знаряддя |
||
Основи наукових досліджень |
||
Землеробство |
С 2020-2021 н.р. |
|
Агрофармакологія |
||
Рослинництво |
||
Агрохімія |
С 2020-2021 н.р. |
|
Плодівництво |
||
Овочівництво |
||
Селекція овочевих, плодових і ягідних культур |
РП 2020-2021н.р. |
С 2020-2021 н.р. |
Технологія зберігання та переробки плодів і овочів |
||
Стандартизація та управління якістю продукції плодоовочівництва і виноградарства |
||
Грибівництво |
||
Виноградарство |
||
Економіка, підприємництво та менеджмент |
||
Агрохімсервіс у плодоовочівництві |
||
Овочівництво закритого ґрунту |
||
Вибірковий дисципліни за вибором за спеціальністю |
||
Біотехнологія |
С 2020-2021 н.р. |
|
Сільськогосподарська мікробіологія |
||
Меліорація земель |
||
Культиваційні споруди |
С 2020-2021 н.р. |
|
Картоплярство |
С 2020-2021 н.р. |
|
Розсадництво |
РП 2020-2021н.р. |
С 2020-2021 н.р. |
Бджільництво |
||
Ампелографія |
РП 2020-2021н.р. |
С 2020-2021 н.р. |
Насінництво овочевих культур |
РП 2020-2021н.р. |
С 2020-2021 н.р. |
Помологія |
РП 2020-2021н.р. |
С 2020-2021 н.р. |
Вибіркові дисципліни за уподобанням студента |
||
Декоративне садівництво |
РП 2020-2021н.р. |
С 2020-2021 н.р. |
Товарознавство плодів і овочів |