Новини відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін

УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МОЛОДШОГО СПЕЦІАЛІСТА У ВСП «МУКАЧІВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НУБіП УКРАЇНИ»

14 травня 2021 року у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» відбулося свято з нагоди вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам, які здобули вищу освіту за спеціальністю 242 Туризм.

Image
Image
Image

Зі словами привітання до випускників звернувся директор ВСП «Мукачівський фаховий коледж  НУБіП Украни» Садварі Юрій Юрійович. Він відзначив досягнення студентів у навчанні, спорті, громадській роботі… Кращі з них були нагороджені грамотами.

Image

Людина! В це слово вкладено світлу гармонію життя і нерозгадану таємницю душі. Віднайти, відкрити в собі людину, зуміти стати нею – прагнення багатьох поколінь. Щоб досягти цієї мети, потрібно відродити найкращі поривання та якості, зберегти собор власної душі як довершену цінність людського буття. Хай вічна Книга мудрості супроводжує вас, як доленосна зірка, незаперечними істинами.

Image
Image
Image
Image
До зірки шлях далекий і тяжкий,
та все ж по ньому варто прямувати.
Лиш власний хліб – солодкий і смачний,
хоча його й нелегко здобувати.
Image
Image
Image
Image

Щирі напутні настанови пролунали від заступника директора з навчальної роботи Яцик Марії Іванівни, заступника директора з виховної роботи Щура Івана Федоровича, завідувача відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін Павлишинець Наталії Людвиківни, куратора групи Пиринець Мар’яни Василівни.

Image
Виступаючі відмітили високий рівень підготовки фахівців з туризму, четверо з яких отримали дипломи з відзнакою.
 
Ідуть, ідуть в юрбі випускники,
дорога їм встеляється квітками.
Сьогодні ці дівчата й юнаки
в життя ідуть незнаними стежками.
 
Зворушливі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності, фахівці з туризму присвятили адміністрації коледжу, куратору групи Пиринець Мар’яні Василівні, викладачам. Саме ці наставники упродовж тривалого часу ділилися своїм досвідом, виховували, допомагали й підтримували.
 
Ти нас повів закохано і сміло
в незнаний світ, чудесних повний чар.
В твоїх словах, що ми в серцях лишили,
пізнали ми любові й дружби жар.
Закони вод, вітрів, і хмар, і світла
одкрились нам у ті далекі дні.
З тобою наша молодість розквітла
і наших дум пориви огняні.
Як гарно нам в фантазії просторах
було блукать, все чарувало нас.
Звучав наш сміх в широких коридорах
під час перерв у той далекий час.
(В. Сосюра, «Учитель»)
Скільки щастя випромінюють очі батьків, але десь в глибині душі все ж таки затаїлась тривога, бо попереду ще стільки випробувань. А рідні переживають за кожного з вас. Від імені батьків із найкращими побажаннями виступила мати випускниці  Глеба Тетяна Іванівна.
Image
Так дивовижно складається життя, що сьогодні ви – однокурсники, а завтра шляхи розійдуться. І, можливо, лише тоді по-справжньому зрозумієте, у чому цінність і особливість студентського життя. Залишився позаду казково-незвіданий світ пізнання. Попереду на вас чекає самостійне життя. Радісно розправляти крила і боляче залишати такі рідні  місця, де було пережито стільки яскравих, неповторних моментів. Незчулись, як за плечима залишилося дитинство, а на видноколі замайоріла юність. Новим змістом наповнились слова «дружба», «вірність», «совість», «честь», «любов»…
Навчання в коледжі дає путівку в доросле життя. І яким би воно не було, скільки б задоволення, радості, щастя, турбот не принесло, як далеко не закинула б доля, у вашій пам'яті назавжди залишаться щемливі спогади про рідний навчальний заклад. Тут ви здобули вищу освіту, стали фахівцями, але на досягнутому не варто зупинятися.
Image
Вітаємо вас, дорогі випускники! Бажаємо міцного здоров’я, миру, непохитної віри у власні сили, упевненості в собі, наполегливості у досягненні мети. В добру путь!
 
 
Вікторія Попович, 
 викладач філологічних дисциплін

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search