Новини відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін

КОМПЛЕКСНИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЕКЗАМЕН ЗА ФАХОМ

Державний екзамен передбачає виконання комплексу кваліфікаційних завдань і є адекватною формою атестаційних випробувань щодо об’єктивного визначення рівня якості освітньої та професійної підготовки випускників вищого навчального закладу.
На відділенні бухгалтерських та туристичних дисциплін студенти спеціальності 071 Облік і оподаткування групи БО-32 денної форми навчання та БО-21 ЗВ заочної форми навчання успішно  склали комплексний державний екзамен за фахом.
Image
Засобами оцінювання рівня здобутих професійних знань, набутих умінь та навичок, ступеня сформованості професійних компетенцій майбутнього фахівця з обліку і оподаткування є: тестові завдання, теоретичні питання та практичні завдання.
Студенти показали високі результати. Це означає, що кожен із них обрав спеціальність бухгалтера не випадково і в подальшому виконуватиме професійні обов’язки на належному рівні.
Image
Image
Image
Image

Активних студентів, які приймали участь в олімпіадах та науково-практичних конференціях Лілію Хащу, Солонинчик Наталію та Ангеліну Бігунець нагороджено грамотами та вручено сертифікати.

Image
Бажаємо випускникам на зупинятись на досягненому і продовжувати навчання по обраній спеціальності.
 
 
Наталія ПАВЛИШИНЕЦЬ,
завідувачка відділення

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search