Участь у нараді з питань організації підготовки закладів освіти до нового навчального року

5 серпня 2022 року адміністрація ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» взяла участь у нараді, яку проводив департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА. Основною темою наради було обговорення питань щодо організації підготовки закладів освіти до нового навчального року, тобто дотримання норм безпеки відповідно до затверджених державних вимог.

Image

Участь у нараді також взяли представники ГУ ДСНС України у Закарпатській області. Вони наголосили на важливості дотримання вимог безпеки в сучасних умовах та конкретизували деякі з них, що стосуються саме діяльності закладів освіти.

Image
Image
Директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА Мар’яна Марусинець ознайомила присутніх з інформацію про алгоритм дій навчального закладу для можливості здійснення освітнього процесу. Вона повідомила про те, що до 15.08.2022 року усі заклади освіти повинні усунути недоліки й бути готовими до перевірки МОН України, яка розпочне свою роботу в нашій області з 16.08.2022 року. Наголосила на важливості проведення якісного освітнього процесу в умовах війни, оскільки саме освіта є одним із головних факторів відбудови і розвитку країни.
                                                                              
Адміністрація коледжу

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search